Kristina Dia Blog

MODROST

Vsakdo že s prihodom na svet nosi v sebi neomejeni izvir modrosti, miru in radosti. A pot do njega čez čas prekrijejo omejujoča prepričanja, ki jih kot dediščino staršev prejemamo v obliki prepričanj in vzorcev. Da to pot ponovno odkrijemo, je potrebno priti v stik z ljubeznijo v sebi… Ljubezen s katero začinimo vsakodnevna dejanja, odpira poti, ki vodijo do brezmejnega izvira miru in modrosti. A damo lahko le tisto, kar pri sebi imamo, zato je pomembno, da najprej z ljubeznijo sebe obsijemo, šele nato jo lahko z drugimi delimo.

Človek, ki je v sozvočju s seboj, žari tisti mir, izpolnjenost in srečo. Človek, ki posluša glas svoje duše, se ne meni kaj drugi porečejo na njegove izkušnje, saj v sebi dobro ve kaj hoče njegovo srce… V sebi se zaveda tistega svojega bistva, ki ljubezen mu ga riše in dela korake po poti miru, ki pošilja mu priložnosti novih želja in dostop do neomejenega modrosti morja.

Kristina Dia

 

Spoznaj resnico svojega srca in ohranjaj stik s seboj v vsakem trenutku... Pri tem ti lahko pomaga ŽEPNA LUČKA.

Užijte sedanji trenutek

Metulj lahkotno uživa sedanji trenutek in se ne obremenjuje z življenjem gosenice, ki je bilo nekoč njegova resničnost.

Prav tako lahko vi radostno užijete sedanji trenutek z vsemi svojimi čuti, brez oziranja v preteklost ali skrbi za prihodnost.

Kjerkoli smo, smo tam s popolnim namenom, ki spodbuja našo rast.

(by Kristina Dia)

 

Iz knjige ŽEPNA LUČKA

 

undefined

NA SLIKI: Obesek "POZITIVNE SPREMEMBE"

SVOBODNA VOLJA

Danes lahko v vsakem trenutku, besedi in dejanju izbirate kako se boste ob tem počutili.
Ni pomembno dejanje, pomembna je vibracija (občutek), ki ga ob tem imate.
Odločite se širiti svetlobo in ljubezen in pomnožena se bo vrnila k vam.

Vaja za dušo:
Ob vsakem dejanju v sebi izrecite: Svobodno izbiram, da bom z ljubeznijo naredil/ustvaril/pomagal/plačal... In po izbiri svobodne volje naj bo vsako vaše dejanje, dejanje z energijo ljubezni... Kajti ljubezen deluje po principu: Več ko je daš, več je v sebi imaš... In več ko je v sebi imaš, več obilja (v vseh oblikah) lahko nemoteno k tebi priteka.

MOČ


Moč ni tisto kar dela te krepostnega,
Moč je tisto kar dela te mladostnega…

Moč je tista luč v tebi,
Ki radost ustvarja…
Moč je tista barva tebe,
Ki vitalnost ti podarja…

Ko uživaš vsak trenutek
Lahkotno in sproščeno,
Moč iz tebe sije,
Z modrostjo te oblije.

 

Več inspiracij v knjigi ŽEPNA LUČKA

SVOBODA

Svoboda - le beseda, katere pomen vsakdo interpretira na svoj način - na podlagi relativne resnice, ki jo je spoznal nekje na poti svojega življenja...
A tista prava absolutna svoboda je več kot le beseda...Je občutek...Je lahkotnost...Je pravica sebi dopustiti videti svoje sonce in svoje oblake ter se globoko sprejemati - da si kar si...

Sebi dopustiti čutiti, občutiti in izraziti vse svoje barve (celo paleto čustev)... Je dopuščanje, da vidiš drugega takšnega kot je in ga sprejemati, da je kar je...

Je občutek nepredalčkanja na dobro in slabo temveč videti tako kot je in dopustiti, DA JE... Ob tem pa v sebi ohranjati mir in stati za »Svojo resnico«.

 

Več inspiracijskih citatov: Knjiga ŽEPNA LUČKA

USPEH


Uspeh je le beseda, ki jo vsakdo vrednoti na svoj način, katerega se je naučil skozi življenje…
Uspeh ni hvala, ki dobiš jo od »zunaj«. Resničen uspeh je ohranjati občutek lastne vrednosti ne glede na odziv okolice… je sposobnost znati prepoznati zlato v še tako blatnem trenutku in ohraniti vero vase ne glede na zunanje okoliščine.
Uspeh je iz človeka, ki ga vodi um, postati čLOVEk, ki posluša glas srca in se zaveda resničnega in veličastnega »sebe« ne glede na vzpon ali padec… čLOVEk iz katerega sije pristna ljubezen.

 

Več inspiracijskih citatov: Knjiga ŽEPNA LUČKA

Novejše objave → Home ← Starejše objave