Mandala ali roža življenja je v vzhodnih kulturah zelo znana po njenem blagodejnem vplivu na človekovo počutje, pri nas vemo malo manj o tej čudežni roži.

Mandala v osnovi pomeni obliko kroga s središčem. V naravi se najbolj pogosto pojavlja: Oblika polžje hišice, tloris cveta, prerez jabolka, prerez oreha, človeško oko, oblika vesolja, oblika galaksije, zemeljski prerez, ženska maternica… Kar nakazuje na dejstvo, da je v vsakem živem bitju tista iskra, ki je enaka izvorni iskri iz katere je vse nastalo in v katero vse gre. Mandala nas spomni na enost s seboj in enost z vsem kar je.

Mandala (krog) simbolizira enost vsega kar je, njeno središče pa je simbol miru, notranje osredotočenosti, brezmejne ljubezni in harmonije, prav zato so moje mandale v sozvočju z barvami namenjene človekovemu spoznavanju globine, spoznavanju svojega pravega Jaz-a in dvigu Zavesti.

Zdravilno delujejo na um in telo, saj se po 60 sekundah gledanja mandale v telesu začne sproščati hormon Oksitocin, ki pripomore k sprostitvi napetosti in obnavljanju celic.

 

Nekaj mojih mandal:

undefined 

Želiš svojo personalizirano mandalo za harmonijo in pomoč pri ohranjanju notranjega ravnotežja?

Lahko mi pošlješ povpraševanje s klikom: POŠLJI POVPRAŠEVANJE