Starši v sebi nosimi cel kup nezavednih vzorcev, ki močno vplivajo na otrokove odzive ter oblikovanje karakterja.

Verjetno ste že zasledile, da takrat, ko smo mamice dobre volje in sijemo od energije, je otrok neverjetno priden in vse naredi prav.

In seveda obratno. Ko imamo slab dan, smo utrujene, brez energije, se "kot zanalašč" otrok cel dan pritožuje in je neverjetno zahteven.

To ni naključje. Otrok do 7. leta starosti je z maminim energijskim sistemom povezan preko "energetske popkovine". To pomeni, da čuti in zaznava vse kar čuti mama.
Uspehe, ponos, dosežke, srečo, hvaležnost... pa tudi frustracijo, jezo, strah.

Pomembna popotnica za otrokovo življenje je zato mamino delo na sebi. Osvobajanje omejujočih vzorcev, ki mamo ovirajo, da ne uživa polno svojega življenja. Ter zavestno višanje vibracije.

Po domače povedano: Da mama doseže sprejemanje sebe, pozdravi svoje rane preteklosti ter prebudi ljubezen do sebe.

Besede so 20% komunikacije z otrokom, vse ostalo opravi energija, ki jo mama oddaja. Energija pa je skupek maminih misli, čustev in občutij. Otrok se do7. leta z vsemi svojimi reakcijami zgolj odziva na energijo mame.

Vem, da je to za nekatere težko sprejemljivo dejstvo, saj je lažje reči: "Moj otrok se neznosno obnaša in zaradi tega sem obupana." A vse srčne mame vemo, da je zunanja reakcija vedno posledica naše notranjosti ter znak, da lahko v sebi nekaj spremenimo in tako dosežemo ponovni "mir v hiši."

Če smo me v pozitivnih vibracijah, nas nihče in nič ne more vreči iz tira.

 

V kolikor se sprešujete naslednja vprašanja:

- kako ohranjati stik s seboj kljub zunanjemu hrupu

- kako stopiti na pot samosprejemanja in ljubezni do sebe (v praksi)

- kako izboljšati samopodobo

- kako krepiti notranji mir

- kako si povišati svojo vibracijo v stresnih trenutkih

 

Lahko naročite knjigo ŽEPNA LUČKA, kjer vas poleg 93 sporočilc čaka tudi 21 vaj, ki vam pomagajo odgovoriti na zgornja vprašanja.