Delavnice za grajenje čustvene inteligence otrok©

V času, ko je znanje v vrtcih in šolah usmerjeno v razvoj leve polovice možganov, ki spodbuja racionalno mišljenje, so otroci vedno bolj oddaljeni od svojih čustev. Pri delu z nekaterimi otroci opažam, da si ne dovolijo začutiti čustev in jih v sebi kopičijo, dokler ne izbruhnejo na plano – ponavadi na neprimeren način, kot so močan val trme, besa, hiperaktivnosti ali strahu.

Da bi otrok vzdrževal stik s svojimi čustvi ter si jih dovolil začutiti, prepoznati in izraziti na ustrezen način, sem oblikovala delavnice z mojim avtorskim programom, kjer otroka nežno popeljem v stik z njegovim čustvenim svetom – skozi doživljanje meditacijske pravljice in umetnostno izražanje. Otrok obenem skozi mojo avtorsko pravljico prejme v njemu razumljivem jeziku nauke o pomembnih življenjskih vrednotah in orodja za vzdrževanje stika s seboj ter krepitev pozitivne samopodobe.

Na dolgi rok se otroci naučijo prepoznavati in sprejemati svoja čustva, postanejo bolj odprti in komunikativni, lažje na asertiven način skomunicirajo svoje želje, prebudijo svojo avtentično ljubezen in sočutje in posledično zgradijo bolj povezovalen odnos s svojimi starši, sorojenci in vrstniki.

Po vsakem obisku delavnice za otroke, starši na svoj e-mail prejmejo opis otrokovega čustvenega sveta in intuitivno svetovanje.

img

Kdaj potekajo delavnice?

V torek ob 17.15

Lokacija:

Ljubljana (točno lokacijo izvedbe sporočim glede na prejeto število prijav)

Cena skupinske delavnice:

1 obisk: 39,90 eur

4 obiski: 120 eur

Individualna delavnica:

1 obisk: 90 eur

Starost otrok:

3-9 let

Trajanje delavnice:

1 šolska ura (45 minut)

V kolikor imaš konkretno vprašanje glede otrokovega čustvenega odzivanja in želiš rezervirati svoj skupinski ali individualni termin delavnice, mi lahko pišeš na info@diamantko.si ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Ime*

E-naslov*

Zadeva

Sporočilo