Loading Dogodki

« All Dogodki

Delavnica za čustveno občutljive otroke©

10. septembra @ 17:15 - 18:00

eur39,90

Čustveno občutljivi otroci so otroci, ki so izjemno intuitivni ter zelo močno zaznavajo tako svoja čustva, kot tudi čustva drugih ljudi. Znake visoke čustvene občutljivosti kažejo že od zgodnjega otroštva. Ko se smejijo, cel prostor razsvetlijo. Imajo pa dneve, ko jih vsaka stvar spravi v jezo ali jok. Starši dostikrat rečejo, da njihov otrok joka brez razloga. Tudi to je možno, kajti mali občutljivčki svoj čustveni svet čistijo skozi jok. V kolikor so izpostavljeni ljudem, prostorom ali predmetom z nižjo frekvenco, občutljivi otroci v sebi čutijo poplavo čustev s katerimi se identificirajo in jih potem v varnem okolju (doma) izjokajo.
Občutljivi otroci ne marajo hrupnih prostorov in množic. Ter raje kot v družbi vrstnikov, uživajo v svoji družbi. Imajo zelo bujno domišljijo, odličen smisel za igro in nikoli jim ni dolgčas.

So zelo kreativni, občutljivi na močno svetlobo in zvoke, zaznavajo energije višjih frekvenc ter imajo zelo dobro povezavo s svojimi duhovnimi vodniki. Nekateri s starši glasno govorijo o tem, da je ob njih “namišljeni prijatelj”. Otroci, ki še ne znajo govoriti (do 2. leta) ponavadi pokažejo s prstom, da je nekdo ob njih, starejši otroci pa tudi povedo ime svojega duhovnega vodnika. Intuitivni otroci duhovni svet enako resnično zaznavajo kot materialni svet.

V kolikor je njihova samopodoba oslabljena, so preveč dovzetni za čustva in mišljenja drugih ljudi ter se z njimi identificirajo, kar jih lahko vodi v izgubo stika s seboj. Tako lahko v šoli dobijo nalepko “hiperaktivnost, ADHD, selektivni mutizem ali celo motnja avtističnega spektra”, v resnici pa ima otrok le porušeno čustveno ravnovesje zaradi slabe samopodobe in potlačenih čustev, ki mu jih ni uspelo predelati in izraziti.

Delavnica za otroke po metodi ČUSTVENO INTELIGENTNI OTROCI™, otrokom pomaga:

 • da pridejo v stik s seboj,
 • razvijajo čustveno inteligenco
 • se naučijo modrosti za srečno življenje
 • se osvobodijo potlačenih čustev,
 • presežejo čustvene izzive,
 • razvijajo pozitivno samopodobo,
 • sprejemajo svoja čustva in jih znajo skomunicirati
 • s starši vzpostavijo bolj povezovalen odnos
 • prepoznajo svoje potenciale
 • postanejo bolj samozavestni in se lažje vključijo v socialno okolje
 • okrepijo svoj čustveni imunski sistem ter zasijejo v svoji avtentični naravi <3

Delavnica za čustveno občutljive otroke po metodi ČUSTVENO INTELIGENTNI OTROCI je edina v Sloveniji, ki otrokom pomaga, da pridejo v stik s seboj in se bolj odprejo v sodelujoči komunikaciji s starši, že po prvem obisku.

 

Prispevek za 1 obisk: 39,90 eur

*Ob nakupu Paketa 4 obiskov, velja akcijska cena 120 eur/4 obiske.

 

V kolikor ste med tistimi, ki so naključno naleteli na tole delavnico, potem vam priporočam, da mi pišete in sporočim vam ali je obisk delavnice možen tudi za vašega otroka.

Število mest je omejeno na max. 5 otrok.

Za prijavo na delavnico mi pišite na: info@diamantko.si ali preko OBRAZCA

 

 

Opomba: Namen delavnice ni diagnosticirati bolezni ali nadomestiti delo zdravniškega ali psihološkega zdravljenja. Namen delavnice je doseganje čustvene dobrobiti otrok in staršev.

Podrobnosti

Datum:
10. septembra
Čas:
17:15 - 18:00
Cena:
eur39,90
Dogodek Category:

Prizorišče

Ljubljana