Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

BREZPLAČNA Pravljična delavnica© – Grajenje pozitivne samopodobe

23. februarja @ 17:00 - 17:45

Brezplačno

Pravljična delavnica za grajenje pozitivne samopodobe je dogodek, ki si ga bo otrok zapomnil za vedno.

Otrok skozi srčen pravljično-kreativni program pride v stik s svojim čustvenim svetom, prepozna svoje potenciale ter zasije v svoji avtentičnosti. Poleg tega pa se nauči učinkovitega soočanja s čustvi, predela čustvene izzive, se osvobodi potlačenih čustev in gradi pozitivno mnenje o sebi, ki mu služi kot lučka za kreiranje srečne prihodnosti.

 

💖Več informacij in prijava na delavnico TUKAJ

 

Kaj vse otrok pridobi z Delavnico za grajenje pozitivne samopodobe?

💎otrok se osvobodi potlačenih čustev

💎otrok se nauči konstruktivnega izražanja čustev

💎otrok gradi pozitivno mnenje o sebi

💎otrok se osvobodi sramežljivosti

💎otrok okrepi samozavest

💎otrok se lažje vklopi v socialno okolje

💎otrok spoznava in sprejema svojo unikatno osebnost

💎otrok prepoznava svoje potenciale

💎otrok okrepi povezovalne socialne veščine (prijateljstvo, sočutje, ljubezen)

💎otrok se nauči pozitivnega vrednotenja dogodkov (ki je ključ za oblikovanje svetle prihodnosti)

💎otrok okrepi motivacijo za aktivnosti v svojem življenju

💎otrok izboljša koncentracijo

💎otrok v sebi zgradi več miru

Pravljična delavnica v otrokovem čustvenem svetu ustvarja harmonijo, pomaga graditi pozitivno samopodobo in raztaplja stres.

Delavnica je BREZPLAČNA, oziroma prostovoljni prispevek po izbiri.

Trajanje: 45 min.

Starost otrok: 3-9 let

Število mest je omejeno na max. 5.

💖Na delavnico se lahko prijavite s klikom TUKAJ

 

MNENJA:

“Na delavnici me je hči zelo pozitivno presenetila, kajti vedno je bila plašna in tiha, s Kristinino pomočjo pa se je odprla in lepo sodelovala. Tudi doma in v šoli je bolj odprta in komunikativna. Kristinino delavnico zelo priporočam vsem otrokom, ki imajo težave s komunikacijo in izražanjem mnenja.”

Mamica 7-letne deklice

“Lepa hvala za pomoc Sofii, ki me predvsem v zadnjih dveh tednih zelo presenetila,, kako bolj družabna je postala in kako je v šoli rešila določene konflikta brez posebnega napora in razburjenja. 
Lepa hvala se enkrat in zagotovo se pridemo.”
Mamica 8-letne deklice

“Moja hči je bila stara 5 let, ko je dobila diagnozo avtizma. Ko smo izvedeli za diagnozo, se nam je sesul svet. V vrtcu je dobila nalepko, da je drugačna od ostalih in to nas je zelo pretreslo. Nato smo po naključju prišli v stik s Kristinino pravljično delavnico. S hčero sva prišli na delavnico, ki jo je hči zelo dobro sprejela. Od takrat je začela risati bolje kot kdajkoli prej, z menoj se je začela odprto pogovarjati o svojih občutkih in željah, izpadov besa ni bilo več, v vrtcu pa se je bolje vklopila v družbo in se znatno spremenila. Napredek se je stopnjeval in po 1 letu so ji ovrgli diagnozo avtizma. Danes hodi v šolo in je srčna in radostna deklica.”

Mamica 7-letne deklice

“Moja 3-letna hči je bila zelo zaprta vase in nikogar ni spustila blizu. Po 1 obisku pravljične delavnice je postala bolj motivirana, že prihodnji dan je v vrtcu narisala risbico in mi jo navdušeno pokazala, kar prej nikoli ni naredila. Začela se je odpirati v izražanju čustev, tako skozi risanje, kot tudi skozi bližino in komunikacijo.”

Mamica 3-letne deklice

“S hčerko sva navdušeni nad vašimi pravljičnimi delavnicami, ki jih redno obiskuje. Mislm da v nasem okolju vsi vejo za vaše pravljične delavnice, ker smo jih takoj pohvalili. Veseli smo, da nam je Vesolje ob pravem času poslalo na pot vas. Hvala, ker ste. ” 

Mamica 8-letne deklice

“Moja hčerka je imala v šoli učne težave, kajti zelo težko se je koncentrirala, ni sodelovala, ni izražala mnenja. Kontrolke je pisala v spremstvu. Po enem mesecu obiskovanja delavnic je občutno izboljšala samopodobo, začela je bolj zaupati vase in izraža svoje mnenje. Tudi kontrolko je na lastno željo prvič pisala sama. Navdušeni smo nad tako hitrimi spremembami na bolje.”

Mamica 8-letne deklice

“Kristinine pravljične delavnice so čudežne! Naša skupinica v vrtcu jih redno obiskuje in otroci kot skupina so se še bolj povezali… Dostikrat vzamejo knjigo, jo listajo in govorijo zgodbe v svojem kotičku… Preden so prišle pravljične delavnice v naš program, so bili nemirni, tekali so gor in dol in niso kazali samoiniciativnega zanimanja za  umirjeno igro… Zdaj se dostikrat umirjeno pogovarjajo in igrajo, se bolj prijazno pogovarjajo med seboj, izboljšala se je komunikacija, več empatije imajo drug do drugega… bolj so kreativni, več idej izražajo pri igri in aktivnostih… Tisti, ki so bili sramežljivi, so se odprli v izražanju in postali bolj samozavestni. Tisti zelo nemirni, pa so postali sočutnejši. Odkar je Kristina vstopila v naše življenje s svojimi delavnicami, se je naša skupinica dobesedno prerodila. Bolj smo povezani in lažje je delati z otroci.”

Vzgojiteljica, Ljubljana

Na delavnico se lahko prijavite s klikom

TUKAJ

Opomba: Namen delavnic ni diagnosticirati ali zdraviti bolezni ali nadomestiti delo terapevta oz. psihološkega svetovanja. Namen delavnic je pomagati otrokom in staršem pri doseganju čustvene dobrobiti.

Podrobnosti

Datum:
23. februarja
Čas:
17:00 - 17:45
Cena:
Brezplačno
Dogodek Categories:
,

Prizorišče

Ljubljana