Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Predavanje za starše: VZGOJA MOTIVIRANIH OTROK+Delavnica za otroke za grajenje pozitivne samopodobe

27. septembra, 2021 @ 18:00 - 20:00

eur33

Na predavanje VZGOJA MOTIVIRANIH, ZDRAVIH IN ODGOVORNIH OTROK s predavateljem Andrejem Pešcem, dobrodošli starši novodobnih otrok, ki otroke spodbujate k osebnostni rasti in razvoju najvišjih potencialov.

Pravljična delavnica za grajenje pozitivne samopodobe s Kristino Dia poteka vzporedno s predavanjem za vaše otroke. To je dogodek, ki si ga bo otrok zapomnil za vedno.

Otrok skozi srčen pravljično-kreativni program pride v stik s svojim čustvenim svetom, prepozna svoje potenciale ter zasije v svoji avtentičnosti. Poleg tega pa se nauči učinkovitega soočanja s čustvi, predela čustvene izzive, se osvobodi potlačenih čustev in gradi pozitivno mnenje o sebi, ki mu služi kot lučka za kreiranje srečne prihodnosti.

 

MNENJA STARŠEV O DELAVNICI ZA GRAJENJE POZITIVNE SAMOPODOBE:

“Na delavnici me je hči zelo pozitivno presenetila, kajti vedno je bila plašna in tiha, s Kristinino pomočjo pa se je odprla in lepo sodelovala. Tudi doma in v šoli je bolj odprta in komunikativna. Kristinino delavnico zelo priporočam vsem otrokom, ki imajo težave s komunikacijo in izražanjem mnenja.”

Mamica 7-letne deklice

“Lepa hvala za pomoc Sofii, ki me predvsem v zadnjih dveh tednih zelo presenetila,, kako bolj družabna je postala in kako je v šoli rešila določene konflikta brez posebnega napora in razburjenja. 
Lepa hvala se enkrat in zagotovo se pridemo.”
Mamica 8-letne deklice

“Moja hči je bila stara 5 let, ko je dobila diagnozo avtizma. Ko smo izvedeli za diagnozo, se nam je sesul svet. V vrtcu je dobila nalepko, da je drugačna od ostalih in to nas je zelo pretreslo. Nato smo po naključju prišli v stik s Kristinino pravljično delavnico. S hčero sva prišli na delavnico, ki jo je hči zelo dobro sprejela. Od takrat je začela risati bolje kot kdajkoli prej, z menoj se je začela odprto pogovarjati o svojih občutkih in željah, izpadov besa ni bilo več, v vrtcu pa se je bolje vklopila v družbo in se znatno spremenila. Napredek se je stopnjeval in po 1 letu so ji ovrgli diagnozo avtizma. Danes hodi v šolo in je srčna in radostna deklica.”

Mamica 7-letne deklice

“Moja 3-letna hči je bila zelo zaprta vase in nikogar ni spustila blizu. Po 1 obisku pravljične delavnice je postala bolj motivirana, že prihodnji dan je v vrtcu narisala risbico in mi jo navdušeno pokazala, kar prej nikoli ni naredila. Začela se je odpirati v izražanju čustev, tako skozi risanje, kot tudi skozi bližino in komunikacijo.”

Mamica 3-letne deklice

“S hčerko sva navdušeni nad vašimi pravljičnimi delavnicami, ki jih redno obiskuje. Mislm da v nasem okolju vsi vejo za vaše pravljične delavnice, ker smo jih takoj pohvalili. Veseli smo, da nam je Vesolje ob pravem času poslalo na pot vas. Hvala, ker ste. ” 

Mamica 8-letne deklice

“Moja hčerka je imala v šoli učne težave, kajti zelo težko se je koncentrirala, ni sodelovala, ni izražala mnenja. Kontrolke je pisala v spremstvu. Po enem mesecu obiskovanja delavnic je občutno izboljšala samopodobo, začela je bolj zaupati vase in izraža svoje mnenje. Tudi kontrolko je na lastno željo prvič pisala sama. Navdušeni smo nad tako hitrimi spremembami na bolje.”

Mamica 8-letne deklice

Na dogodek se lahko prijavite preko tel.št.: 070 660 491 ali s klikom:

TUKAJ

Število prostih mest je omejeno.

Opomba: Namen delavnic ni diagnosticirati ali zdraviti bolezni ali nadomestiti delo terapevta oz. psihološkega svetovanja. Namen delavnic je pomagati otrokom in staršem pri doseganju čustvene dobrobiti.

Podrobnosti

Datum:
27. septembra, 2021
Čas:
18:00 - 20:00
Cena:
eur33
Dogodek Categories:
, ,

Prizorišče

Ljubljana