Kdo ustvarja Diamantko.si?

img

Avtorica spletnega mesta Diamantko.si sem Kristina Dia.

Spletna stran diamantko.si je namenjena srčnim otrokom in staršem.

S svojim mentorstvom, izdelki in delavnicami otrokom pomagam pri preseganju čustvene občutljivosti in grajenju pozitivne samopodobe.

Uživam v delu z otroci, kajti otroci so naša prihodnost. Njihova iskrenost, pristnost in kreativnost nima meja. V otrokovih očeh ne vidim le otroka. Vidim osebo, ki bo nekoč postala srečen in uspešen posameznik, ki bo s svojimi darovi spremenil svet na bolje. V vsakem otroku vidim morje potencialov, ki jih lahko razvije, ko spozna svojo resnično dragocenost ter se sprejema in zgradi samozavest pri izražanju svoje avtentičnosti. Tako s svojim diamantkom, ki ga nosi v srcu, lahkotno zasije v svet in gradi uspeh na vseh področjih življenja.

Z namenom, da otroke podprem pri harmoničnem otroštvu in kreiranju srečne prihodnosti sem ustvarila metode, ki so otrokom v pomoč pri preseganju čustvenih izzivov, razvoju najvišjih potencialov, grajenju pozitivne samopodobe in krepitvi čustvenega imunskega sistema.
Strnila sem jih v avtorski program ČUSTVENO INTELIGENTNI OTROCI™.

Leta 2016 je izšla moja prva knjiga Žepna lučka, ki je v pomoč staršem pri ohranjanju stika s seboj in doseganju življenja v visoki vibraciji.

Moja druga knjiga MEDVEDEK MAVRI-5 pravljic za grajenje pozitivne samopodobe  pa je namenjena razvoju otrokove pozitivne samopodobe in čustvene inteligence.

Vesela sem vaših vprašanj/mnenj/predlogov za sodelovanje 🙂 Pišete mi lahko na: info@diamantko.si

img